Uncoated Print Club

Voor Jorgen van reclamebureau Uncoated Print Club te Utrecht pasten wij zijn WordPress site aan zodat het wat moderner oogt. Wij voegden een fullwidth slider toe, maakten shortcodes om makkelijk projectlijsten te maken en teksten en titels toe te voegen.

Bridging the Gaps resources

Voor de Bridging the Gaps WordPress website van het AidsFonds maakten wij templates om hun artikelen, downloads en video’s te kunnen categoriseren.

Bridging the Gaps photo exhibition

Voor de Bridging the Gaps WordPress website van het AidsFonds maakten wij templates voor de fototentoonstelling die tot en met 2016 loopt.

Na-School

In samenwerking met Shapers te Utrecht maakten wij voor Oosterhout in Beweging een WordPress website met een overzicht van alle naschoolse activiteiten in de regio.

Peugeot Gek Utrecht

Voor Peugeot monteur John maakten wij een responsive WordPress website met Woocommerce webshop.

De Digitale Kluis

Voor De Netwerkscholen maakten wij een WordPress website met daarin alle opbrengensten en publicaties van 5 jaar samenwerken.

Meedoen = Groeien

In samen werking met Shapers te Utrecht ontwikkelden wij de responsive WordPress website van Meedoen is Groeien. De website is gericht op het verzamelen van ideeën hoe kinderen met kanker sneller en beter gerevalideerd kunnen worden.

Ilse Dekker communicatie

Ilse Dekker is een communicatiestrateeg en leidinggevende met ruime ervaring bij overheid, semi-overheid en bedrijfsleven. Aan de hand van een ontwerp van NH Vormgevers maakten wij deze WordPress website voor haar

Studyblend web app

In samenwerking met Shapers te Utrecht bouwden wij aan de Studyblend web app, gebouwd met een combinatie van Laravel als backend en Google’s AngularJS als frontend framework.

Kredietverzekering.nl

In samenwerking met reclamebureau Headline ontwikkelden wij voor kredietverzekeraar Atradius een volledig geanimeerde productvergelijker die zowel voor de desktop als voor mobiele apparaten is geoptimaliseerd. De app is CMS onafhankelijk gebouwd in HTML5, Javascript en CSS3.

MaastrichtDoet

In samenwerking met reclamebureau Kracht12 ontwikkelden wij een Sociale Marktplaats voor de gemeente Maastricht met daarin alle vrijwilligersvacatures, hulpvragen en hulpaanbod en sociaal vastgoed in de regio.

OXEYE Advisors

Deze parallax scrollende one-page website voor financieel adviesbureau OXEYE Advisors werd ontworpen door Julia Kaiser en gebouwd door Falise.com op het WordPress CMS. De site maakt veelvuldig gebruik van javascript voor de sliders, de schalende achtergronden en het parallax scrollende effect.

DNRestorations.com

DNRestorations restaureert, koopt en verkoopt Italiaanse klassieke auto’s en die mogen gezien worden. Daarom ontwikkelden wij een website met veel ruimte voor beeldmateriaal. Klanten en bezoekers krijgen zo direct een beeld van wat het bedrijf kan en doet. Aangezien het bedrijf internationaal opereert is de website meertalig.

Bouwpleinonline

Voor bouwleverancier Carpentier ontwikkelden wij deze Magento webshop. Bouwpleinonline.nl is een dochter shop van CarpGarant en bied een deel van de producten tegen scherpe prijzen.

GuestQuest – Online gastvrijheidstraining

Samen met onze collega’s van Shapers hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan Guest Quest, een opdracht voor Toerisme Utrecht en Taskforce Innovatie Regio Utrecht. Door middel van een zestal minigames worden horecamedewerkers getraind in en bewust gemaakt van hun gastvrijheid. De gehele website is gebouwd op WordPress en ontwikkeld in HTML5 en CSS3. De games maken veelvuldig gebruik van JavaScript en bibliotheken zoal jQuery,  SoundJS en GreenSock TweenLite.

Protector rolluiken

Naar een ontwerp van Shapers bouwden wij de website voor rolluiken leverancier Protector. Voorzien van een modern jasje is deze website volledige responsive en dus geschikt voor iPad en mobiele telefoons.Gezien het uitgebreide assortiment aan producten is een help-mij-kiezen applicatie gebouwd om de bezoeker bij de hand te nemen om tot het juiste product te komen. Daarnaast bevatte de producten een innovatieve bestek generator.

bureau Brandeis

Christiaan Alberdingk Thijm, mede-oprichter van SOLV, starte per 1 augustus een nieuw advocatenkantoor, bureau Brandeis. Het kantoor houdt zich niet alleen bezig met internet- en mediarecht, de specialismen van Alberdingk Thijm en zijn team, maar ook met het voeren van complexe procedures. De naam van het kantoor is een eerbetoon aan Louis Brandeis, vooruitstrevend advocaat en, vanaf 1916, rechter in de Amerikaanse Supreme Court. Hij stond bekend als een voorvechter van burgerrechten.

Bas Koopmans (Baster) maakte het klassiek ontwerp en wij bouwden de WordPress website.

Robert Carr civil society Networks Fund

In samenwerking met Planpuur realiseerden wij voor het Aids Fonds de website van het Robert Carr civil society Networks Fund.

Onvergetelijk Verleden

Onvergetelijk Verleden is het historisch bedrijf van Liesbeth Sparks. Haar specialiteit is het vreemde, absurde of bijzondere historische verhaal. Ze schrijft o.a. voor Quest Historie en KIJK. Daarnaast doet ze historisch onderzoek in opdracht van historische instellingen als Erfgoed Brabant en het Nationaal Archief.

Haar website kwam tot stand in samenwerking met ontwerper Paul Verstraten van Studio Pistol

Lezen wordt weer leuk met Yoleo

Samen met onze vaste Learning Experience Design partner Shapers bouwden wij voor onderwijsspecialist Dedicon de online game Yoleo.

Yoleo stimuleert kinderen om te gaan lezen. Een boekenkast met daarin een grote collectie populaire jeugdboeken in hybride vorm staat centraal. De boeken worden aangeboden als hybride boek.

Een hybride boek is een combinatie van de tekst en geluid. Het boek wordt online voorgelezen en tegelijkertijd volg je met een ‘karaoke-balk’ de gelezen tekst. Voor kinderen die moeite hebben met lezen is dat een uitkomst. Met Yoleo wordt lezen dus niet alleen leuker, maar zeker ook makkelijker.

Kinderen verdienen punten met het lezen van de boeken. Deze punten kunnen ze o.a. inzetten om hun virtuele kamer aan te kleden. Je behaalde resultaten en je mening over de behaalde boeken kun je online met je Yoleo vrienden delen.

Probeer het ook; registreren kost niets en je kunt boekjes gratis uitproberen.

Ook te vinden op Facebook, YouTube en Twitter.

Bridging the Gaps

In samenwerking met Planpuur en het Aids Fonds ontwikkelde Falise.com deze website om bewustzijn te creëren voor de omstandigheden van HIV risicogroepen in ontwikkelingslanden.

“Bridging the Gaps works towards a world where there is no hostility against homosexuality; where a drug user can access clean needles without risking to be arrested; and where a sex worker doesn’t need to fear any violence from clients nor from the police.”

VVJIP

In samenwerking met Merktuig ontwikkelde wij de website voor de Vereniging van Juridische Interim Professionals, de ‘VVJIP’.

TobiDahmen.de

Eerder bouwden wij voor illustrator en tekenaar Tobi Dahmen een website voor zijn online comic Fahrradmod, nu was het tijd voor een vernieuwde portfolio website. Tobias schetste het ontwerp zelf waarna wij er een WordPress theme van bouwden.

APX-ENDEX annual report 2011

In samenwerking met Headline Integrated Communication bouwden wij voor internationale energie leverancier APX-ENDEX een volledig geanimeerde website voor de presentatie van hun jaarcijfers. Zoals CEO Bert den Ouden het mooi zegt in de introductie video: “Our annual report has taken a radically different form than usual, possible it’s unlike any other annual report you’ve ever seen.” Dat beschouwen wij uiteraard als een enorm compliment!

Carpgarant.nl

In samenwerking met onze design partner Merktuig realiseerden wij voor tuinhout leverancier Carpgarant (onderdeel van Bouwplein CarpentierMooren) een webshop op basis van het altijd populaire Magento. We breidden de standaard Magento functionaliteiten uit met o.a. koppelingen naar de backoffice van Carpgarant en afleveringsmogelijkheden bij een van 90 aangesloten dealers. Daarnaast realiseerde wij nog enkele acties op de Facebook pagina van Carpgarant.

Webcarefully.nl

Onze collega’s bij Zaaks, DievisieSansitive werkte samen om deze nieuwe website op poten te zetten. Het ontwerp komt van de altijd inspirerende Oirik.com.

Webcarefully brengt de online communicatie en reputatie van organisaties in beeld

Wat Is In

Watisin.nl is sinds 2009 dé website voor mensen die geïnteresseerd zijn in de laatste mode en nieuwsgierig naar de trends van nu. In 2012 werd deze website gerestyled naar een tijdloos design van Merktuig en uitgebreid met een webshop. Gebouwd met WordPress en aangekleed met jQuery animaties en interactie.

Lets Color World Tour

In samenwerking met Shapers maakten wij voor Akzo Nobel een online spel voor zeven- tot elfjarigen. Het doel van deze bonte wereld is de bezoekende kinderen al spelenderwijs van alles te leren over kleuren en licht. Wat weet jij van kleuren? Zet je speakers aan en ga op ontdekking!

RVM Timmerwerk

RVM Timmerwerk levert eerlijke dienstverlening, maatwerk op hoog niveau en oplevering volgens afspraak. Deze instelling delen ze met ons en onze design partner Merktuig.

Wij bouwden een custom theme voor WordPress met grote schalende achtergrondfoto’s, horizontale scrollmogelijkheden, en jQuery animaties. Vakwerk!

Calder Holding

Via onze collega’s bij Zaaks kregen wij deze leuke klus aangereikt. Net als het werk van kunstenaar Alexander Calder is de site kleurrijk en beweeglijk. De site zowel in het Engels als het Nederlands te bewonderen.

Boekenlegger-actie NS Publieksprijs – Check je actiecode!

In opdracht van Zaaks bouwden wij voor het .NET CMS Umbraco een mini applicatie op basis van jQuery voor de NS Tijd Voor Lezen website waarmee bezoekers kunnen controleren of ze een prijs hebben gewonnen met hun NS Publieksprijs boekenlegger.

HuigHaverlag printing

Samen met Merktuig ontwikkelden wij de website voor HuigHaverlag printing. We maakten een custom WordPress theme met een uitgebreide menu structuur om de drie pijlers van HuigHaverlag – specialisatie, innovatie en duurzaamheid – goed tot hun recht te laten komen.

Getting Grand

Striptekenaar Tobi Dahmen was op zoek naar manier om zijn Getting Grand comic online te presenteren en vond ons daarin als technisch partner. Hij tekende letterlijk zijn eigen website en wij bouwden zijn schetsen om tot een WordPress theme.

Geo Persdienst

Geopersdienst.nl helpt redacties om hun lezers te informeren over geowetenschappen en geotechniek. Wij bouwden voor hun een website die automatisch nieuws verzameld uit verschillende bronnen en die op de website toont.

DJ Kypksi

Kypski, Neerlands beste scratch DJ, liet zijn website door ons verzorgen. Hij presenteert zijn partyscratch muziek niet alleen in diverse clubs in binnen- en buitenland, ook online valt zijn muziek te beluisteren via iTunes, Beatport, Soundcloud en Mixcloud

Le Nouveau Chef – zoekmachine optimalisatie advies

Een zoekmachine optimalisatie (SEO) advies voor familiebedrijf Le Nouveau Chef deed het aantal bezoeken met 40% stijgen, het aantal unieke bezoekers met 33% en het aantal paginaweergaves met 35%.

Berends Accounting

Met een ontwerp van Merktuig in de hand bouwden wij voor financiële experts Berends Accounting een custom WordPress theme.

SHFT – smart innovative concepts

SHFT ontwikkelt nieuwe bedrijvigheid en brengt dynamische processen op gang tussen ondernemers, overheid en wetenschap waardoor verborgen kansen worden blootgelegd. Naar een ontwerp van Merktuig ontwikkelde wij een custom WordPress template voor deze duurzame klant.

Nationale Nederlanden – Mijn Risico

Wij assisteerden de ontwikkelaars van Talmon bij de bouw van de Nationale Nederlanden – Mijn Risico website. Deze online tool helpt ondernemers snel inzicht te krijgen in welke verzekeringen belangrijk zijn voor hun situatie. Wij namen een deel van de Flash programmering voor onze rekening alsmede het genereren van rapporten in PDF vorm. Helaas is de actiesite niet meer in de lucht.

Brei Voor India

Internationale kinderrechtenorganisatie Save The Children schakelde reclame bureau Headline in om haar nieuwste project in India in goede banen te leiden. Wij bouwende een custom WordPress theme met veel ruimte voor interactie met social media. De actiewebsite is niet meer in de lucht.

Avl Trading

Importspecialist AVL Trading liet zijn website ontwerpen door Merktuig en bouwen door Falise.com

NH Vormgevers

Multidisciplinair ontwerpbureau NH Vormgevers ontwerp haar eigen website en liet door ons een custom WordPress theme bouwen dat naadloos aansluit bij haar drukwerk uitingen.

247 Wonen iPhone app demo

Woningaanbieder 247 Wonen liet door uitgever DCMP een iPhone app ontwerpen om haar huizen op de mobiele kaart te zetten. Wij ontwikkelden een Flash demo om de functionaliteiten van de app ook zonder iPhone te kunnen presenteren.

Marco Smeets concertfotografie

Concertfotograaf Marco Smeets trekt er, gewapend met een forse camera en een paar goede oordoppen, wekelijks op uit om concerten en evenementen te verslaan. Wij ontwierpen zijn website en assisteerden bij de bouw.

Protector.nl

Voor Shapers bouwden wij html templates en een op jQuery gebaseerd interactie prototype voor Protector.nl

Regionale Woningbeurs Amsterdam 2008

In samenwerking met DCMP ontwikkelden wij een Flash website ter promotie van de Regionale Woningbeurs Amsterdam. Jarno Aafjes zorgde voor de graphics en wij bouwden daarvan een parallax scrollend impressie van Amsterdam in Flash.