WordPress

WordPress is van origine hét blogging platform maar is in de loop der jaren geëvolueerd naar een volwaardig Content Management Systeem. We gebruiken het voor het gros van de websites die wij produceren omdat het flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Uncoated Print Club

Voor Jorgen van reclamebureau Uncoated Print Club te Utrecht pasten wij zijn WordPress site aan zodat het wat moderner oogt. Wij voegden een fullwidth slider toe, maakten shortcodes om makkelijk projectlijsten te maken en teksten en titels toe te voegen.

Bridging the Gaps resources

Voor de Bridging the Gaps WordPress website van het AidsFonds maakten wij templates om hun artikelen, downloads en video’s te kunnen categoriseren.

Bridging the Gaps photo exhibition

Voor de Bridging the Gaps WordPress website van het AidsFonds maakten wij templates voor de fototentoonstelling die tot en met 2016 loopt.

Na-School

In samenwerking met Shapers te Utrecht maakten wij voor Oosterhout in Beweging een WordPress website met een overzicht van alle naschoolse activiteiten in de regio.

Peugeot Gek Utrecht

Voor Peugeot monteur John maakten wij een responsive WordPress website met Woocommerce webshop.

Meedoen = Groeien

In samen werking met Shapers te Utrecht ontwikkelden wij de responsive WordPress website van Meedoen is Groeien. De website is gericht op het verzamelen van ideeën hoe kinderen met kanker sneller en beter gerevalideerd kunnen worden.

Ilse Dekker communicatie

Ilse Dekker is een communicatiestrateeg en leidinggevende met ruime ervaring bij overheid, semi-overheid en bedrijfsleven. Aan de hand van een ontwerp van NH Vormgevers maakten wij deze WordPress website voor haar

Robert Carr civil society Networks Fund

In samenwerking met Planpuur realiseerden wij voor het Aids Fonds de website van het Robert Carr civil society Networks Fund.

Onvergetelijk Verleden

Onvergetelijk Verleden is het historisch bedrijf van Liesbeth Sparks. Haar specialiteit is het vreemde, absurde of bijzondere historische verhaal. Ze schrijft o.a. voor Quest Historie en KIJK. Daarnaast doet ze historisch onderzoek in opdracht van historische instellingen als Erfgoed Brabant en het Nationaal Archief.

Haar website kwam tot stand in samenwerking met ontwerper Paul Verstraten van Studio Pistol

Bridging the Gaps

In samenwerking met Planpuur en het Aids Fonds ontwikkelde Falise.com deze website om bewustzijn te creëren voor de omstandigheden van HIV risicogroepen in ontwikkelingslanden.

“Bridging the Gaps works towards a world where there is no hostility against homosexuality; where a drug user can access clean needles without risking to be arrested; and where a sex worker doesn’t need to fear any violence from clients nor from the police.”

VVJIP

In samenwerking met Merktuig ontwikkelde wij de website voor de Vereniging van Juridische Interim Professionals, de ‘VVJIP’.

TobiDahmen.de

Eerder bouwden wij voor illustrator en tekenaar Tobi Dahmen een website voor zijn online comic Fahrradmod, nu was het tijd voor een vernieuwde portfolio website. Tobias schetste het ontwerp zelf waarna wij er een WordPress theme van bouwden.

APX-ENDEX annual report 2011

In samenwerking met Headline Integrated Communication bouwden wij voor internationale energie leverancier APX-ENDEX een volledig geanimeerde website voor de presentatie van hun jaarcijfers. Zoals CEO Bert den Ouden het mooi zegt in de introductie video: “Our annual report has taken a radically different form than usual, possible it’s unlike any other annual report you’ve ever seen.” Dat beschouwen wij uiteraard als een enorm compliment!

Webcarefully.nl

Onze collega’s bij Zaaks, DievisieSansitive werkte samen om deze nieuwe website op poten te zetten. Het ontwerp komt van de altijd inspirerende Oirik.com.

Webcarefully brengt de online communicatie en reputatie van organisaties in beeld

Wat Is In

Watisin.nl is sinds 2009 dé website voor mensen die geïnteresseerd zijn in de laatste mode en nieuwsgierig naar de trends van nu. In 2012 werd deze website gerestyled naar een tijdloos design van Merktuig en uitgebreid met een webshop. Gebouwd met WordPress en aangekleed met jQuery animaties en interactie.

RVM Timmerwerk

RVM Timmerwerk levert eerlijke dienstverlening, maatwerk op hoog niveau en oplevering volgens afspraak. Deze instelling delen ze met ons en onze design partner Merktuig.

Wij bouwden een custom theme voor WordPress met grote schalende achtergrondfoto’s, horizontale scrollmogelijkheden, en jQuery animaties. Vakwerk!